Zeglis Proeflokaal

Aan de Gedempte Nieuwesloot 42 in Alkmaar vind je het Zeglis Proeflokaal/Alkmaars Koffiehuis. Hier kun je in een gezellige sfeer het hele assortiment van Zeglis drinken. Er zijn verschillende bieren op tap en fles verkrijgbaar. Heb je ze allemaal geprobeerd? Er zijn ook vele bieren van andere Nederlandse en buitenlandse brouwerijen te drinken. Met enige regelmaat worden er proeverijen gehouden, deze zijn vrij toegankelijk.

 

Bierproeverij

Wil je graag een bierproeverij met Zeglis-bieren reserveren? Dat kan! Neem contact op met het Alkmaars Koffiehuis op 072 531 8712 of info@alkmaarskoffiehuis.nl en informeer naar de mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de bieren te laten combineren met bijpassende hapjes.

 

Workshop bierbrouwen

Zin in een leerzame workshop onder leiding van een brouwer? Brouwerij Zeglis organiseert een workshop bierbrouwen met onze brouwer Tim. In één middag brouw je zelf een bier dat je achteraf mee naar huis mag nemen. Het recept mag je zelf samenstellen met assistentie van Tim. Tijdens het brouwen leer je alles over bier, het brouwproces en de geschiedenis van bier en brouwen. Het brouwen wordt gecombineerd met een bierproeverij van 5-6 bieren.

Plaats: Zeglis Proeflokaal/Alkmaars Koffiehuis, Gedempte Nieuwesloot 42 Alkmaar

Datum/tijd/duur: de workshop begint om 12:00 en duurt ongeveer 4-5 uur afhankelijk van het recept.
(Workshops worden op aanvraag georganiseerd en vinden in principe alleen op woensdagen plaats.)

Aantal deelnemers: 6-8

Kosten: €65 per deelnemer. (Op verzoek regelen we broodjes voor €5 per deelnemer.)

Contact: tim@brouwerijzeglis.nl